Breaking News
27 Μαρτίου 2018

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-0 από την Νορβηγία στον τελευταίο αγώνα της στον γύρο elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση.

 


Οι Σκανδιναβοί βασίστηκαν στην άμυνά τους στο 1ο ημίχρονο για να μην βρεθούν σε δυσμενή θέση και τελικά, στις αρχές του 2ου, βρέθηκαν σε θέση ισχύος με το γκολ του Χάνσεν (44’). Από εκείνο το σημείο, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας, σαφώς επηρεασμένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης και στην ουσία όλα τελείωσαν στο 57’ με το δεύτερο γκολ του Χάνσεν. Στις καθυστερήσεις (80’+3’) ο Ασκίλντσεν απλώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Νορβηγία: Σάντμπεργκ, Κόρνιτς, Χάουσο, Ρέκνταλ, Χολμ, Χάνσεν (67’ Άγκα), Βάλμπεργκ, Κολσκόγκεν, Κρίστιανσεν (57’ Ασκίλντσεν), Κιτολάνο, Μπακάι (73’ Όπσαλ).
Ελλάδα: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Βρακάς (41’ Σερπέζης), Γώγος, Αθανασακόπουλος, Μούγιος (41’ Μασούρας, 68’ Θεοδωρόπουλος), Φάκης.

Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής, Σκοτία-Γερμανία 1-0
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics