Breaking News
10 Ιουνίου 2018

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 έκαναν πάλι το...θαύμα τους. Οι Legends 2004, βρέθηκαν να χάνουν 1-3 στην Πάτρα από την Ισπανία, αλλά κατάφεραν την ανατροπή, στα δέκα τελευταία λεπτά με χατ τρικ του Στέλιου Γιαννακόπουλου και γκολ του Κατσουράνη, φτάνοντας τελικά στο 5-3.


Σκόρερς της «χρυσής» ομάδας του 2004 με εξαιρετικό γκολ και ο Γιώργος Καραγκούνης, που μαζί με τον Γιαννακόπουλο, τον Κατσουράνη και τον Μπασινά (που έχασε πέναλτι) αγωνίστηκαν σε όλο το ματς. Καράσκο , Αλφόνσο και Λούκε πέτυχαν τα τρία γκολ των Ισπανών.
Για τους Legends 2004 ξεκίνησαν: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Καψής, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας. Επαιξαν και οι: Χαλκιάς, Βενετίδης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, Καφές
Δεν αγωνίστηκαν οι: Δέλλας, Νικολαΐδης, Λάκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics