Breaking News
25 Ιουνίου 2018

Η Εθνική Νέων με σκόρερ τον Εμαννουηλίδη επικράτησε με 1-0 της Τουρκίας στην πρεμιέρα των Μεσογειακών αγώνων στην Ταραγόνα.

 


Με γκολ του Εμμανουηλίδη στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, η Εθνική Νέων νίκησε 1-0 την Τουρκία στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Μεσογειακών Αγώνων.


Το παιχνίδι για την ελληνική ομάδα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο Γιάννης Γκούμας στο α’ ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο οι διεθνείς είχαν εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική εικόνα κι έτσι αξιοποίησαν την ανωτερότητά τους.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι προγραμματισμένος για τις 26/6 εναντίον της Γαλλίας, στον οποίο θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου, καθώς και οι «τρικολόρ» είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ την Τουρκιά.

Η σύνθεση της Εθνικής:
Νικοπολίδης, Γκαργκαλατζίδης, Αντζουλάς, Ιωαννίδης (56’ Σαρδέλης), Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μελιόπουλος, Εμμανουηλίδης (84’ Γαλούπης), Σκεντεράι (46’ Τσερκώνης), Βοΐλης.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics