Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2019

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Λίχτενσταϊν απόψε (8/9, 21.45) στο ΟΑΚΑ με στόχο την επιστροφή στις νίκες, αλλά και την αξιοπρεπή εμφάνιση.

 

Οι ήττες διαδέχονται η μία μετά την άλλη για την Εθνική Ελλάδας. Έπειτα από το κάζο με τους Αρμένους, ήρθε και η ήττα στον «τελικό» απέναντι στη Φινλανδία στο Τάμπερε και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ουσιαστικά εκτός της τελικής φάσης του Euro 2020.

Απόψε (8/9, 21.45, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1 HD) η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Λίχτενσταϊν και στόχος αποτελεί μία καλή εμφάνιση. Μία εμφάνιση που θα φανερώσει ότι υπάρχει σφυγμός ακόμη στην Εθνική και ότι υπάρχουν δυνατότητες η ομάδα του Φαν'τ Σιπ να χτίσει κάτι ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο Τάμπερε. Το σχήμα 4-3-3 διατηρείται, αλλά τα πρόσωπα αλλάζουν. Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος στη θέση του Μπάρκα. Στην άμυνα αναμένεται να δούμε έναν εκ των Παπασταθόπουλου - Μανωλά μαζί με τον Σιόβα, ενώ στα άκρα θα κινούνται οι Μπακάκης και Τσιμίκας. Στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Κουρμπέλης θα δώσουν τη θέση τους στους Σάμαρη και Ζέκα, παράλληλα ο Πέλκας διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Τέλος, στην επίθεση πρόκειται να τοποθετηθούν οι Κολοβός, Μασούρας και Παυλίδης.

Ο Χέλγκι Κόλντβινσον πιθανολογείται να «κατεβάσει» την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1. Στο τέρμα θα βρίσκεται Μπούχελ και οι Γκέπελ, Κάουφμαν, Μαλίν και Ρεχστέλνερ θα αποτελούν την αμυντική γραμμή. Το ρόλο του βασικού αμυντικού χαφ θα έχει ο Μπούχελ, ενώ μπροστά του θα κινούνται οι Σαλάνοβιτς, Μέιερ, Χάσλερ και Βίζερ. Στην αιχμή του «δόρατος» του Λίχτενσταϊν αναμένεται να αγωνιστεί ο Γούμπσερ.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics