Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Τζον Φαν’τ Σιπ για τον κορωνοϊό και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο παγκοσμίως. Ο Ολλανδός τεχνικός της εθνικής Ελλάδος υπογράμμισε πως είναι σημαντικό να μείνουν όλοι ενωμένοι.

 

Χαρακτηριστικά, ο Φαν’τ Σχιπ έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: “Σε περιόδους αβεβαιότητας, φόβου και ταλαιπωρίας είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα. Είμαι ευγνώμων να είμαι ο προπονητής της Εθνικής και να ζω στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι μάζι σε αυτο. Διάβασα το εξής ρητό του Απόλλωνα: "Υποθέτω ότι το σκοτάδι εξυπηρετεί έναν σκοπό, για να μας δείξει ότι υπάρχει λύτρωση μέσα από το χάος" Πιστεύω σε αυτό. Νομίζω ότι αυτή είναι η βάση της ελληνικής μυθολογίας”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics