Breaking News
26 Αυγούστου 2021

Τους αντιπάλους της στο προκριματικό στάδιο της β’ κατηγορίας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021 έμαθε το βράδυ η εθνική μας ομάδα των γυναικών.

Οι αγώνες θα γίνουν από την Παρασκευή έως την Κυριακή στο Βελιγράδι κι επί τόπου έγινε εκεί σήμερα η κλήρωση με τα 14 αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, που ήταν παρόντα. Η Ελλάδα βρέθηκε στο 1ο γκρουπ με την Τουρκία (επικεφαλής) και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Σύμφωνα με την προκήρυξη, που από καιρό έχει ετοιμαστεί, θα δώσει τον πρώτο της αγώνα την Παρασκευή στις 10:00 ώρα Ελλάδας (09:00 τοπική) κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη και το Σάββατο στις 14:00 θ’ αντιμετωπίσει την Τουρκία (ενδιάμεσα θ’ αναμετρηθούν Βοσνία και Τουρκία). Η 1η θέση στο γκρουπ δίνει αυτομάτως πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τέλη Σεπτεμβρίου στην Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας. Η 2η θέση στο γκρουπ αφήνει το περιθώριο της δεύτερης ευκαιρίας για το τελευταίο εναπομείναν εισιτήριο. Η 3η θέση σημαίνει αποκλεισμός, Στους άνδρες συγκεντρώθηκαν 17 εθνικές ομάδες στο Βελιγράδι για τα προκριματικά της β’ κατηγορίας.

Στις γυναίκες σχηματίστηκαν 2 γκρουπ των 4ων και άλλα δύο γκρουπ των 3ων ομάδων. Οι τέσσερις νικήτριες των ισάριθμων γκρουπ προκρίνονται στο τελικό στάδιο στην Κλουζ Ναπόκα. Οι επίσης τέσσερις ομάδες, που θα καταλάβουν τη 2η θέση των ομίλων, θα βρεθούν σε πλέι οφ για μία εναπομείνασα θέση. Σε μίνι ταμπλό θα παίξουν ημιτελικά, οι νικήτριες αυτών θα συναντηθούν στον τελικό και η τελική νικήτρια θα προκριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Τουρκία, νούμερο 1 της κατηγορίας, αποτελεί το πολύ υψηλό εμπόδιο για την εθνική μας, μεγάλη προσοχή φυσικά χρειάζεται και η Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Η Ελλάδα ήταν νούμερο 5 στα seeding της κλήρωσης και η Βοσνία νούμερο 10. Παρούσα φυσικά στη διαδικασία και η Μαρία Τσίπου, που είναι επιδιαιτήτρια των αγώνων.

Οι διεθνείς μας μετέβησαν σήμερα στη σερβική πρωτεύουσα από την Τσεχία και αύριο ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους. Στην αποστολή είναι οι Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και ο εθνικός ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών Γιώργος Καρύτσας.

Τα υπόλοιπα γκρουπ:

2ο γκρουπ: Σλοβενία, Ουαλία, Εσθονία, Νησιά Φερόε

3ο γκρουπ: Κροατία, Βουλγαρία Νορβηγία Ιρλανδία

4ο γκρουπ: Αγγλία, Λιθουανία, Φινλανδία

Διαβάστε επίσης:

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics