Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2021

Ισόπαλη ήρθε στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το Euro 2023.


Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Θόρντασον στο 37′, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να ισοφαρίζει στο 45’+1′ με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ισλανδία: Ε. Ρ. Όλαφσον, Φρίντρικσον, Ι. Όλαφσον, Χέιμισον, Μπάρκαρσον, Έλερτσον (67′ Μάγκνουσον), Κ. Θόρνταρσον, Μπιάρκασον, Γκέιρσον (67′ Α. Χλίνσον), Χάραλντσον (81′ Ίνγκασον), Κ. Χλίνσον.
Ελλάδα: Τζολάκης, Λυρατζής, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Κανελλόπουλος (71′ Κουτσιάς), Σουρλής, Τσιγγάρας (90′ Λιάσος), Ζαγαρίτης, Μπότος, Ιωαννίδης.

Η βαθμολογία:

  1. Κύπρος 7 (3 ματς)
  2. Ελλάδα 5 (3 ματς)
  3. Ισλανδία 4 (2 ματς)
  4. Πορτογαλία 3 (1 ματς)
  5. Λευκορωσία 0 (2 ματς)
  6. Λιχτενστάιν 0 (3 ματς)     

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτός είναι το φαβορί να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics