Breaking News
08 Οκτωβρίου 2022

Οι Daltons “εύχονται” σε Βρέντζο «μην είναι τόσο βροχερός ο καιρός στα Χανιά»

 

Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Βρέντζος "έρχεται" από τους Daltons.

Ενας από τους δύο οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας του Εργοτέλη απαντά στον παράγοντα της ομάδας των Χανίων, δείχνοντας ότι εν πολλοίς δε συμφωνεί με αυτά που τουλάχιστον ανέφερε στη συνέντευξή του.

«Του ευχόμαστε ο καιρός να μην είναι τόσο βροχερός στα Χανιά όσο μας είπαν γιατί εκεί μάλλον βρέχει διάφορα, καλό χειμώνα», σημειώνουν σχετικά.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει τα εξής:

Daltons Club…. Την Τετάρτη παρακολουθήσαμε ενα αγωνιώδεις εγχείρημα κάποιου ο οποιος δεν ξερει απο αξιες και πιστευω ότι προσπαθει να κερδίσει τις εντυπώσεις, ισως ετσι να ανεβάζει τις ορμόνες του… Του υποσχόμαστε οτι δεν θα ξανα ασχοληθούμε μαζί του και θα τον συμβουλέψουμε απλα… Να μην προσβάλει χυδαίως την μνήμη ανθρώπων που ενω δεν ηταν Εργοτέλης τον αγάπησαν παραπάνω απο ορισμένους. Ιππότες της φακής … Να προσπαθήσει εκει που πάει να μην γράψει ανακοινώσεις για κάποιους γιατι ίσως να μην βρει τον ίδιο σεβάσμο για οτι πρόσφερε οπως σε μας…… Και να τον ενημερώσουμε οτι συντάκτη εχουμε και αρχείο επίσης , ψάχνοντας το μόνο που βρήκαμε είναι η υπογραφή στην πώληση του Εργοτέλη μας στον Σάμι…. Του Ευχόμαστε ο Καιρος να μην ειναι τόσο βροχερός στα Χανιά οσο μας είπαν γιατι εκεί μάλλον βρέχει διαφορα!!!!! Καλο χειμώνα

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 07/10/2022 [vid]

 

 

 

 

Πλησιάζει η στιγμή της ανάδειξης των νέων παγκόσμιων πρωταθλητών στο Τσενγκντού της Κίνας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics