Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2024

Μία ακόμα κοινωνική ομάδα, που έχει αναπτυχθεί αθλητικά κι έχει βάλει σταθερά στο πρόγραμμά της και την επιτραπέζια αντισφαίριση, θα βρεθεί στα αγωνιστικά τραπέζια στις 18/02.

Την προσεχή Κυριακή θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωφών και Βαρήκοων και αποτελεί το επόμενο βήμα στην πετυχημένη περσινή διοργάνωση. Πρόκειται να πάρουν μέρος περίπου 30 αθλητές κι αθλήτριες από 9 σωματεία και μέσα από τη διεκδίκηση μεταλλίων είναι πολύ σημαντικό ότι θ’ απολαύσουν παράλληλα το έντονο παιχνίδι με τη μικρή ρακέτα. Είναι η 2η χρονιά, που γίνεται Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωφών-βαρήκοων, σε συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Άλλωστε, τέτοιες διοργανώσεις έχουν σκοπό και τη διάδοση του αθλητισμού των κωφών-βαρηκόων στην κοινωνία, όπως και την εξεύρεση νέων αθλητών και αθλητριών, που παίζουν πινγκ πονγκ. Το κανάλι gre78 στο youtube, που διατηρεί ο Όμιλος KOUSGroup, χορηγός της ΕΦΟΕπΑ στη WEBTV, θα βρεθεί κοντά και σε αυτή τη διοργάνωση. Θα βιντεοσκοπηθούν όλα τα παιχνίδια, ενώ θα έχουν live streaming όσα ματς γίνουν στο τραπέζι 1.

Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα: Το απλό ανδρών, το απλό γυναικών και το διπλό ανδρών. Στο απλό, που θα κάνει και την αρχή στο πρόγραμμα, θα γίνουν πρώτα όμιλοι και μετά νοκ άουτ παιχνίδια. Το διπλό ανδρών θα έχει μόνο νοκ άουτ ματς.

H ΕΟΑΚ δείχνει από καιρό ζωηρό ενδιαφέρον για την επιτραπέζια αντισφαίριση και οργανώνει αρκετά ακόμα πράγματα πέρα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μέσω των προγραμμάτων της έχει βάλει το πινγκ πονγκ στα ειδικά σχολεία κωφών-βαρηκόων, ενώ με τη στήριξη της ΕΦΟΕπΑ διεκδικεί την ανάληψη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης κωφών.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης Χρυσός ξανά στο Ντουμπάι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics