Breaking News
27 Μαρτίου 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ηρόδοτος κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΗ, καθώς επικράτησε του Ζαρού με 1-0 στην παράταση.

 Στο 15΄ ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απειλήσει με φάουλ του Φραγκουλάκη αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι έξω, ενώ ένα λεπτό ο Ζαρός προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Πολυμερίδη Χ. πέρασε έξω.

Στο 35΄ Μπεζάνι δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο Ζαρός έφτασε μία ανάσα από το γκολ όταν ο Αντωνάκης σούταρε μέσα από την περιοχή και ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος μπήκε πολύ δυνατά εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό του πλεονέκτημα και στο 56΄ ένα σουτ του Τσουμάγκα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. 

Στο 15λεπτο της παράτασης ο Ηρόδοτος και συγκεκριμενα στο 97΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα με τον Μυλωνά να αστοχεί με κεφαλιά.

Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους της παράτασης ο Ηρόδοτος όταν ο Φραγκουλάκης μετά από ωραία ενέργεια, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Ζαχαριουδάκη.

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Κανδυλάκης(83′ Αχχιλέως), Μπαλάφας, Προβυδάκης, Τσουμάνγκας, Κεφαλούκος, Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης(54′ Κοιλιάρας), Μυλωνάς, Μπερνιδάκης(110′ Παπαδάκης)

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Πολυμερίδης Γ., Νταβιγλάκης, Χελά, Μπεζάνι, Πολυμερίδης Χ.(65′ Παπαδόπουλος), Γενιτσαρίδης, Μεταξάκης(68′ Γιαννουλάκης), Αντωνάκης, Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης(83′ Λιοδάκης)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics