Breaking News
26 Απριλίου 2017

Με 3-1 επικράτησε επί του ΠΑΝΟΜ στα Μάλια, ο πρωταθλητής Ηρόδοτος, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ. Στο 20′ ο ΠΑΝΟΜ πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Συσκάκη, για να ισοφαρίσει στο 45′ ο Χρήστος Νικολάου.


Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο… τέμπο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τελικά ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη που μόλις είχε περάσει στη θέση του Καλαϊτζάκη ως αλλαγή. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο φινάλε ο Προβυδάκης.
ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριάδης, Φανουράκης Σ., Μαυρίδης, Κατσούλης, Κόστα(65′ Ρεμπελάκης), Δαριβιανάκης, Κοκκινάκης, Τζανάκης, Κολάι(70′ Διαμαντάκης), Συσκάκης, Μπελιβανάκης
Ηρόδοτος: Μήτρου, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Παρθενιάδης(75′ Προβυδάκης), Φράγκος, Τζουβάρας, Παπαδάκης Β., Γαρεφαλάκης, Νικολάου Χ., Αχιλλέως(68′ Νικολάου Π.), Καλαϊτζάκης(65′ Φραγκουλάκης)

Τα αποτελέσματα των μπαράζ

Το Μεταξοχώρι νίκησε στην παράταση με 5-2 τον Πόρο στη Μυρτιά και κατέλαβε την 5η θεση στη Β ΕΠΣΗ. Στο άλλο μπαράζ ανάμεσα σε Κανάρια και ΟΦΗ 94 στις Αρχάνες, οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με σκορ 5-3 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) και κατέκτησαν την 7η θέση της συνολικής κατάταξης της Β΄ κατηγορίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics