Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
03 Δεκεμβρίου 2015

Την πρόκριση τους στην προημιτελικη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ εξασφάλισαν την Τετάρτη (2/12) ο ΠΟΑ, η Χερσόνησος και οι Ελπίδες στα τρία πρώτα παιχνίδια που έγιναν για την φάση των "16" της διοργάνωσης.

Ο ΠΟΑ δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ανθεστίωνα στο Θραψανό κερδίζοντας με 0-4 χάρη στα τέρματα των Ρουμπάκη (45+1), Μπουτσάκη (56΄), και Ν. Βρεττού στο 73΄και το 82΄. 

Στη Βαγιά η Χερσόνησος τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ελλάνιο Δαίδαλο αλλά πήρε την πρόκριση στο 70΄χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Φράγκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Τέλος στο γήπεδο των Ελπίδων έγινε το πιο συναρπαστικό ματς με τις Ελπίδες να παίρνουν την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με 3-1 απέναντι στο Αθλόπολις και αφού τόσο η κανονική διάρκεια όσο και η παράταση δεν ανέδειξε νικητή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο τερματοφύλακας Παπαλεωνίδας που απέκρουσε τρία πέναλτι. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics