Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2017

Κάνοντας φοβερή εμφάνιση η μικτή νέων της ΕΠΣΗ συνέτριψε με σκορ 6-0 την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Χανίων στο Ατσαλένιο για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.


Για τους νικητές τα γκολ σημείωσαν από δύο οι Κουνεντάκης, Σαβουιδάκης, ενώ από ένα πρόσθεσαν και οι Φαϊτάκης, Κεβάνι για να έρθει έτσι αυτό το 6-0 και τους γηπεδούχους να ετοιμάζονται πλεόν για το τελευταίο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για την κατάληψη της πρώτη θέσης και σε αυτή την κατηγορία.
ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννης Χατζησεβαστός): Νεοκοσμίδης, Στακάκης, Μανιουδάκης, Γκλεζάκος, Σμπώκος, Γκίκα, Σαβουιδάκης, Βοργιάς, Πακιουφάκης, Κουτεντάκης, Κεβάνι
ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Οικονομάκης, Μπουντακόπουλος, Βενέτης, Γιουρμετάκης, Καστανοπουλάκης, Γεωργίου, Κορωνάκης, Μαρτσάκης, Μαρκουλάκης, Κουκάκης, Πλευράκης.

Νίκησαν και οι παίδες

Ο Καστανοπουλάκης άνοιξε το σκόρ για τους Χανιώτες, με τον Σωμαράκη να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Παρασκάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στα Χανιά.
Με δύο γκολ του Χαλκιαδάκη και ακόμα ένα του Κακουλάκη, το Ηράκλειο πήρε τελικά τη νίκη με 4-2 και θα πάει πλέον για τον μεγάλο "τελικό" την τελευταία αγωνιστική με το Ρέθυμνο για την πρωτιά του ομίλου.
ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννης Χατζησεβαστός): Χωραΐτης, Χασουράκης, Δασκαλάκης, Γκιτζάλης, Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης, Μαμουλάκης, Σφακιανάκης, Σωμαράκης, Ρούκα, Αμανάκης
ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης): Κατερουδάκης, Καποκάκης, Πατεράκης, Τσάλα, Σούλκε, Πλανάκης, Σκουλάς, Κογιαννάκης, Καστανοπουλάκης, Παρασκάκης-Μπατίστας, Στοϊτσος
Πηγή φωτ. grandsport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics