Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΠΟΑ νίκησε στις Μοίρες την τοπική ομάδα με 2-1, εξασφαλίζοντας  ουσιαστικά από το πρώτο ματς την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.


Η ρεβάνς θα γίνει στις 14 Μαρτίου στο Ατσαλένιο.
Ο ΠΟΑ προηγήθηκε στο 26’ με με τον Λυδάκη. Το σύνολο του Γιώργου Φινοκαλιώτη, βέβαια, ισοφάρισε με τέρμα του Κιόρι έξι λεπτά αργότερα. Στο 35’, μο ΠΟΑ έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Χατζηανδρέου αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα.
Στην επανάληψη οι Μοίρες όχι μόνο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά έχασαν και το παιθχνίδι. Στο 81’ ο Παπαδομιχελάκης έδωσε τη νίκη στον ΠΟΑ.
ΜΟΙΡΕΣ: Χατζηδάκης, Μασέλης, Παρθενιάδης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης, Κιόρι (80’ Προβιδάκης), Φραγκιαδάκης, Μόντι (85’ Φανουράκης), Ποτηράκης, Ηλιάκης, Κεφάκης (70’ Τσαΐνης).
ΠΟΑ: Μανουσάκης, Ξηρός, Καρβελάς (65’ Παπαδομιχελάκης), Χαμαλάκης, Πετράκης, Μπέρκης, Λυδάκης, Χατζηανδρέου, Ντάμπος (56’ Γιαλυτάκης), Ξυλούρης, Πατηνιώτης.

πηγή φωτογραφίας: apopsilive.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics