Breaking News
07 Μαρτίου 2018

Ο ΠΑΝΟΜ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Μινωική στο γήπεδο του Πανεπιστημίου και σε συνδυασμό με τη νίκη του στα Μάλια με 3-1 προκρίθηκεστον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ.


Το σκορ άνοιξε για την ομάδα των Μαλίων στο 50' ο Μυλωνάς με φοβερή  ατομική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67' με πέναλτι του Ανδρεαδάκη ενώ στο 70 ' ο ΠΑΝΟΜ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολή του Δαριβιανάκη στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
​Μινωική: Ψαρουλάκης, Αποστολάκης Θ. (72' Κτιστάκης λ.τρ.), Χατζηδημητρίου, Αποστολάκης Γ., Ψαρράς (54' Μητρόπουλος), Ταβλαδωράκης, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης, Ρουμελιώτης, Δρακούλης, Ανδρεαδάκης
ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Λαδιανός, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Τζιράκης, Κολλιακουδάκης, Μυλωνάς, Δαριβιανάκης, Μανιαδής, Φουκαράκης (90' Συσκάκης), Σωμαράκης (66' Νικολί)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics