Breaking News
25 Απριλίου 2018

Ο ΠΑΝΟΜ παρά τις ελείψεις προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών αποκλείοντας εκτός έδρας την Επισκοπή με 5-4 στα πέναλτι.

Στην  κανονικά διάρκεια και στην παράταση το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.Η ομάδα των Μαλίων θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΟΦΙ που συνέτριψε με 5-0 την Παλαιόχωρα.
Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι
Μαυρίδης (ΠΑΝΟΜ) 0-1
Τριχάκης (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) 1-1
Μανιαδής (ΠΑΝΟΜ) 1-2
Λαζαρίδης (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) 2-2
Τζιράκης (ΠΑΝΟΜ) 2-3
Σπανουδάκης (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) 3-3
Μυλωνάς (ΠΑΝΟΜ) 3-4
Λουμπάκης (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) 4-4
Γ. Καπετανάκης (ΠΑΝΟΜ) απόκρουση Νικηφόρου
Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) Δοκάρι
Αραβιάκης (ΠΑΝΟΜ) 4-5
Γεωργούλης (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) απόκρουση Ζαχαριουδάκη
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης) Νικηφόρος, Λαζαρίδης, Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Σουμπασάκης, Σκούφος, Γκιόκας (59' λ.τρ. Τριχάκης), Φράγκος (100' Χαλκιαδάκης), Ματαραγκάσι (32' λ.τρ. Φοβάκης), Νάκας (73' Σπανουδάκης).
ΠΑΝΟΜ(Γιώργος Βλαχάκης-Γιώργος Πατέλης) Ζαχαριουδάκης, Μανιαδής, Διαμαντάκης, Δαριβιανάκης, Αραβιάκης, Τζιράκης, Μυλωνάς, Μαυρίδης, Κατσούλης, Τανάκης (3' λ.τρ. Νίκολλι (52' Καπετανάκης)), Συσκάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics