Breaking News
15 Οκτωβρίου 2018

Ήττα για τα Κανάρια από τον Ποσειδώνα 0-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

 

Τα Κανάρια είχαν μέτρια παρουσία, παρόλα αυτά μπορούσαν μέσα από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να αποφύγουν την ήττα. Στο 6’ μετά από σέντρα Κόκκα, το πλασέ Ανασασιάδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερα στο 12’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη.

Αναζητώντας την ισοφάριση τα Κανάρια στο 14’ είχαν καλή φάση, όταν το σουτ του Θεοδωράκη έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός του Ποσειδώνα, ενώ δυο σουτ του Τσαμαντιώτη σε 70’ και 79’ κατέληξαν λίγο πάνω από το δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τα Κανάρια πάντως χάθηκε στο 93’ όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακό τρόπο απομάκρυνε την κεφαλιά του Κριτσωτάκη.

Κανάρια: Βούλγαρης, Χαραλαμπάκης, Κόκκας (74’ Στεφανάκης), Κριτσωτάκης, Φαζάκης (54’ Χαλκιαδάκης), Αντωνόπουλος (54’ Τσαμαντιώτης), Τσακόνι, Ματαλλιωτάκης, Θεοδωράκης, Χότζα (66’ Μουρτζάκης), Αναστασιάδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαμιωτάκης και επόπτες οι Ψαρράς και Κλαμπατσέας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics