Breaking News
21 Απριλίου 2022

ΟΦΗ: Οικογενειακό διπλό πριν τις διακοπές

Οικογενειακό διπλό με την Κ19 είχε το πρόγραμμα του ΟΦΗ για την προπόνηση της Μ. Πέμπτης πριν τη διακοπή για το πάσχα.
Το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ για την προπόνηση της Μ. Πέμπτης:

Εσωτερικό διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19, διάρκειας μιας ώρας περιελάμβανε το σημερινό (21/4) πρόγραμμα, το οποίο έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των ποδοσφαιριστών του Νίκου Νιόπλια.

 Δύο γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχε ο Νίκος Κοροβέσης (στον οποίο μάλιστα ακυρώθηκε και τρίτο γκολ ως οφσάιντ), ενώ επίσης σκόραρε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Για την Κ19 του Μανώλη Πατεμτζή μείωσε το σκορ ο Μάρα, με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μανδάς και Σηφάκης αγωνίστηκαν με την Κ19, ενώ οι Μιράσι, Καλαφάτης, Φανουράκης και Τζεβαμπινάς έπαιξαν με την πρώτη ομάδα.

ΟΦΗ (Α’ ομάδα): Μιράσι (31′ Καλαφάτης), Weiss, Πασαλίδης, Διαμαντής (20’ Τζεβαμπινάς), Λυμπεράκης, Selimovic, Στάικος, Κοροβέσης, Kamau, Φανουράκης, Τσιλιανίδης.

 ΟΦΗ (Κ19): Μανδάς (31’ Σηφάκης), Χνάρης, Γωνιωτάκης, Καρανδινός (45’ Σαλούστρος), Κορνιλάκης, Χαλκιαδάκης (45’ Μακράκης, Λέλεκας (45’ Σαντοριναίος), Φαϊτάκης, Ζαχαριουδάκης (31’ Χότζα), Λαμάι (45’ Μάρα).

Η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα έχει προγραμματιστεί για αύριο, Μ. Παρασκευή (22/4), στις 08:00 με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (26/4).

sdna.gr

Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Μετάδοση σε κάθε γωνιά του πλανήτη για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics