Breaking News
13 Αυγούστου 2022

ΟΦΗ: Με Τοράρινσον και Στέφενς για το φιλικό με την Επισκοπή

 

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (13/8) στις 19:00 την Επισκοπή στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τους Τοράρινσον και Στέφενς να βρίσκονται στην αποστολή του Νίκου Νιόπλια.
Εκτός έμεινε ο Καμάου, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού στους μηριαίους του αριστερού ποδιού με συνέπεια να κάνει θεραπεία.

Επίσης για το φιλικό δεν υπολογίζονται ο Σηφάκης που ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Ντουρμισάι που έκανε θεραπεία και ο τραυματίας Γρίβας.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Μανδά, Stevens, Weiss, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Yohou, Thórarinsson, Neira, Toral, Μπουζούκη, Στάικο, Mellado, Dioussé, Αποστολάκη, van Duinen, Τσιλιανίδη, Dicko.

Sdna.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 12/08/2022 [vid]

 

 

 

 

Οι κληρώσεις του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών για τους Έλληνες διεθνείς

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics