Breaking News
22 Νοεμβρίου 2023

Με γκολ του Αντρέας Κουέν στο 54ο λεπτό ο Ατρόμητος πέρασε από το Ηράκλειο. Κέρδισε 1-0 τον Γιούχτα και προκρίθηκε στη φάση των «16», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

 

Ολοκληρώθηκε ,λοιπον,η πολύ καλή πορεία για τον Γιούχτα στο Κύπελλο Ελλάδος, με την ομάδα του Νίκου Σουργιά να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο.


Το γκολ που έκρινε τη νίκη και την πρόκριση για την ομάδα του Περιστερίου σημειώθηκε στο 54ο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Κουέν, που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κόλλια.

Advertisement

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κόλλια, ο οποίος σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Ατρόμητου. Μάλιστα οι Περιστεριώτες λίγο έλειψε στο φινάλε του πρώτου μέρους να δεχθούν και τέρμα με τον Τζανή.

Στο 50’ ο Γιουμπιτάνα άγγιξε πάλι το γκολ που τελικά ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι Αθανασίου, Ντιρκς συνεργάστηκαν και ο Κουέν με σουτ πέτυχε το 0-1 (54’). Δέκα λεπτά (64’) αργότερα ο Ντιρκς είχε μια ακόμη καλή στιγμή για την ομάδα του Περιστερίου που κράτησε εύκολα αυτό το 0-1.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρτσι, Φαζός, Δασκαλάκης, Κίσσας, Μπρους (65’ Κόλα), Τζανής (65’ Πολυχρόνης), Αλεξόπουλος (65’ Ροβίθης), Βρετός (81’ Γιούσεφ), Κωστανάσιος (73’ Νοικοκυράκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζάνι, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Κιβρακίδης, Γιουμπιτάνα (65’ Γκονζάλεθ), Κούεν, Κούντε (65’ Βέργος), Φριντζόνσον, Βαλένσια (65’ Ρομπάιγ), Ντιρκς (72’ Τριμμάτης).

Τα ζευγάρια στη φάση των 16:

ΟΦΗ - Κηφισιά

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ - Βόλος

ΑΕΚ - Άρης

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός

Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου

Παναιτωλικός - Athens Kallithea FC

ΑΕΛ - Ατρόμητος

Τα προημιτελικά:

ΑΕΚ ή Άρης - Λεβαδειακός ή Νίκη Βόλου

ΟΦΗ ή Κηφισιά - Παναιτωλικός ή Athens Kallithea FC

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός - ΑΕΛ ή Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης ή Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ ή Βόλος

Τα ημιτελικά:

1. Αστέρας ή Πανσερραϊκός / ΠΑΟΚ ή Βόλος - Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός / ΑΕΛ ή Ατρόμητος

2. ΟΦΗ ή Κηφισιά / Παναιτωλικός ή Athens Kallithea - ΑΕΚ ή Άρης / Λεβαδειακός ή Νίκη Βόλου

Ο τελικός:

Νικητής 1 - Νικητής 2
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η Αφή της Φλόγας θα γίνει στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics