Breaking News
11 Μαΐου 2024

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό και στο "Γεντί Κουλέ" για την ομάδα του Αγρινίου με Καρέλη και Μπουζούκη
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ



Ο Παναιτωλικός κέρδισε και τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1 με γκολ των Καρέλη και Μπουζούκη και έκλεισε τη σεζόν με θετικό πρόσημο και με ρεκόρ στη Stoiximan Super League καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του πέτυχε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες.

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-1 με γκολ των Καρέλη και Μπουζούκη και έκλεισε τη σεζόν με θετικό πρόσημο και με ρεκόρ στη Stoiximan Super League με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της τρεις σερί εκτός έδρας νίκες σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα του Αγρινίου μάλιστα στέρησε με τη νίκη της αυτή λίγη από τη λάμψη του Κωνσταντίνου Γιαννούλη ο οποίος έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα μέσα σε συγκίνηση και το θερμό χειροκρότημα όλων στο "Γεντί Κουλέ".


Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ κόντρα στον ΟΦΗ με ένα υπέροχο γκολ του Νίκου Καρέλη με γυριστό μέσα από την περιοχή μόλις στο 6' της αναμέτρησης.

Με τον ΟΦΗ να έχει δοκάρι στο 33' μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Ισέκα μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναιτωλικός πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ο Χατζηθεοδωρίδης από τα αριστερά έκανε την μπαλιά με τον Μπουζούκη να εκτελεί για το 0-2.

Το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει το σκορ στο 65' όταν σε υπέροχη πάσα του Τοράλ ο Αποστολάκης έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-2.


ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Θεοδοσουλάκης (56' Μαρινάκης), Θοράρινσον, Γιαννούλης (56' Βούρος), Λουκάο, Γκλάζερ, Γκαγέγκος (55' Μπάκιτς), Αποστολάκης (77' Μοσκέρα), Τοράλ (77' Νέιρα), Ριέρα, Λέγια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Ντουάρτε, Σίλβα (86' Τσιγγάρας), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Ντουάρτε (72' Νικολάου), Μπουζούκης (76' Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (72' Μπελεβώνης), Ντίαζ (72' Λομόνακο).
sport24.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 11/05/2024

 

 

 

 

O Kώστας Γιαννούλης ξέσπασε σε κλάματα καθώς το σημερινό ήταν το τελευταίο ματς στην καριέρα του

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics