Breaking News
21 Μαΐου 2024

Με την Μαγκαναράκη του ΚΟΗ η Εθνική στο Ευρωπαϊκό Καλλιτεχνικής Κολύμβησης



Μια σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει η χώρα μας από τις 23 έως και τις 26 Μαΐου. Το Ευρωπαϊκού πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων θα διεξαχθεί στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, στην Αθήνα. Η ΚΟΕ φιλοδοξεί να φέρει σε πέρας με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμα διεθνές event του αθλήματος, που της ανέθεσε αυτή τη φορά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (European Aquatiqs).

 

Μια αθλήτρια του ΚΟΗ, η Μυρτώ Μαγκαναράκη στη βασική σύνθεση της εθνικής μας ομάδας. Η Μυρτώ, στη δεύτερη συμμετοχή της με τα χρώματα της Ελλάδας σε μεγάλη διοργάνωση, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το Σεπτέμβριο του 2023, θα αγωνιστεί στο Ομαδικό, το Free Combination και τις φιγούρες

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 23 ευρωπαϊκές χώρες. Είναι οι: Βουλγαρία, Μ. Βρετανία, Εσθονία, Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία, Τσεχία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σλοβενία, Σλοβακία, Τουρκία, Κύπρος, Γαλλία, Κροατία, Πολωνία, Ελβετία, Αυστρία, Ανδόρρα, Ελλάδα, Λιθουανία, Γερμανία.

Mε ανακοίνωση του ο ΚΟΗ εύχεται κάθε επιτυχία στην Εθνική ομάδα.

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Τρεις ώρες κράτησε η αναμέτρηση ανάμεσα στην MS Ντιμόνα και την Σιμσόν Τελ Αβίβ στο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics