Breaking News
24 Απριλίου 2016

Ένα «διπλό» που ουσιαστικά φέρνει μια «ανάσα» μακρυά από την άνοδo στην παραπάνω κατηγορία πέτυχαν οι Νέοι Ηροδότου. Ένα βαθμό χρειάζεται ακόμα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού για να πανηγυρίσει τον προβιβασμό της στην Α2 ΕΠΣΗ. 1-0 το σκορ επικράτησης των Νέων Ηροδότου.

Ακόμα, με τρίποντα συνέχισαν οι πρωτοπόροι. Συγκεκριμένα η δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα των Ελπίδων νίκησε εντός έδρας με 4-0 τον Διαγόρα και ανέβηκε στους 62 βαθμούς. Με το ίδιο σκορ κι επίσης εντός έδρας επικράτησε η Τριτωνία των Γουβών που βρίσκεται στην 3η θέση με 59 βαθμούς. Ένα βαθμό και μια θέση πιο χαμηλά είναι ο Μοχός που πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς καθώς την συγκεκριμένη αγωνιστική είχε παιχνίδι με τον Πατούχα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Επίσης άνευ αγώνα κέρδισε ο Ηρακλής Νιπιδιτού που είχε αγωνιστική υποχρέωση με το ΙΝΙ, που επίσης δεν αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ. Η ομάδα του Νιπιδιτού καταλαμβάνει την 5η θέση και έχει 47 βαθμούς.
Από κει και πέρα η Βόνη νίκησε με 5-2 τον Ποσειδώνα και η Χαραυγή με 3-1 τον Πόρο.

mpalakritis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics