Breaking News
15 Ιουλίου 2016

Την συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Βολονάκη στην Α1 ΕΠΣΗ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚρουσώνα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή Δημήτρη Βολονάκη και τον καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια του σωματείου. Ο Δημήτρης Βολονάκης επιστρέφει για τρίτη φορά στην προπονητική του καριέρα στον Κρουσώνα. Κατά το παρελθόν έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΠΑΟΚ, όπως είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του σωματείου στην Α' Κατηγορία ΕΠΣΗ το 2006 και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ την ίδια χρονιά. Επίσης τη συμμετοχή του σωματείου και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το 2009. Να τονίσουμε επίσης ότι πέρυσι ήταν τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία του ΟΦΗ και τα προηγούμενα χρόνια προπονητής στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ. Ευχόμαστε να έχουμε μαζί με τον κ. Βολονάκη μια καλή και δημιουργική σεζόν στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΗ, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του φίλαθλου κόσμου του Κρουσώνα στην καινούργια προσπάθεια του σωματείου…"

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics