Breaking News
27 Αυγούστου 2016

Ο ΠΟΑ κατέκτησε το φετινό Super Cup της ΕΠΣΗ, καθώς επικράτησε με 2-1 του Ηροδότου σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Το πρώτο γκολ για τον ΠΟΑ σημειώθηκε στο 45′ από τον Μπουτσάκη μετά από πάσα του Σακλαμάκη.Το 2-0 έκανε στο 54′ με πλασέ ο Τριανταφύλλου μετά άσιστ του Ρουμπάκη.

Ο Ηρόδοτος έχασε την μεγάλη φάση για να μειώσει στο 68′ αφού ο Ματαλλιωτάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μήτρου. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Χαρίτος που ανέτρεψε τον Μπερνιδάκη.

 Με σκόρερ τον Κανδηλάκη μετά από κόρνερ του Ζαφείρη και κεφαλιά του Κεφαλούκου ο Ηρόδοτος μείωσεστο 70'.

Στις καθυστερήσεις έχασε πέναλτι και ο ΠΟΑ με τον Σακλαμάκη. Το απέκρουσε ο Προκόπης Νικολάου που εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα αφού στο πέναλτι που κέρδισε ο Σακλαμάκης ο Λουτριώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής του Σούπερ Καπ ήταν ο Μανδαλενάκης Ε. με βοηθούς διαιτητές τους Μαυραντωνάκη και Μερκουλίδη και 4ο διαιτητή τον Βασσάκη.

ΠΟΑ:Ματαλλιωτάκης, Καρβελάς, Πετράκης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Χατζηανδρέου, Σταθόγλου, Μπουτσάκης (69′ Πετράς), Παπαδομιχελάκης (90′ Βρεττός), Τριανταφύλλου (84′ Αμπντουραχμάνι), Σακλαμάκης.

Ηρόδοτος:Λουτριώτης, Μπαλάφας, Μπερνιδάκης, Παπαδάκης (38′ Μήτρου Ν.), Φραγκουλάκης, Κεφαλούκος, Ζαφείρης, Φράγκος, Παρθενιάδης, Κανδυλάκης, Σπύρου( Νικολάου 42′)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics