Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Μία… κλάση καλύτερος ήταν ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση με την Προοδευτική, κατά κύριο λόγο χάρη στην προσωπικότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του, και ευτύχησε να πετύχει μία σπουδαία νίκη που έχει μεγάλη αξία για τρεις λόγους. Πρώτον, επειδή σήμανε συγκομιδή τριών βαθμών στο ξεκίνημα, δεύτερον επειδή επιτεύχθηκε μακριά από το Παγκρήτιο και, τρίτον, διότι σημειώθηκε στην πάντα υπολογίσιμη έδρα των βυσσινί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους ήταν ο Σέρχιο Λεάλ, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ στην επικράτηση με 2-0 μέσα στη Νίκαια, σε ένα ματς που έγινε παρουσία περίπου 2500 φιλάθλων.

Στο 39′ ο σπουδαίος άσος του Εργοτέλη ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καλαϊτζίδη, για να μετατρέψει ο ίδιος σε γκολ ένα λεπτό μετά, το πέναλτι που ορθώς υποδείχθηκε. Στο 77′ ο επιθετικός των Κρητικών «χτύπησε» ξανά και με πλασέ προ κενής εστίας έγραψε το 2-0 για τον Εργοτέλη, που έκανε το διπλό μάλλον πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν και οι άνθρωποί του. Από την άλλη, η Προοδευτική προβλημάτισε με τη μέτρια απόδοσή της.
Διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Φώτης Θανέλλας): Μπαντίκος, Κουσουρής (79′ Ζίζηλας), Καλαϊτζίδης, Θεοδωράκης, Λαζούρας (75′ Μανιδάκης), Αριανούτσος, Τσαφταρίδης, Πέττας, Χατζησάββας, Λέκκας, Ζελέκου (61′ Πέππας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσσάκης, Κοιλιάρας (84′ Καϊμακαμούδης), Ντομίνγκεζ, Κατσικοκέρης (69′ Κολώκας), Λεάλ, Περέιρα (62′ Πόι).

Πηγή: pamebala

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics