Breaking News
06 Οκτωβρίου 2016
 

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό στη Νίκαια, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στον Έλτον Καλέ και το αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στον δύσκολο αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός την Πέμπτη το πρωί, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και αν την Παρασκευή (7/10) καταφέρει να το ολοκληρώσει χωρίς κανένα πρόβλημα, αναμένεται να είναι στην αποστολή της αναμέτρησης. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πάντως, είναι δύσκολο να είναι στη βασική ενδεκάδα, καθώς έχει μείνει σχετικά πίσω και θα παραμείνει στον πάγκο, ώστε να δώσει βοήθειες αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αν τα νέα είναι ευχάριστα και ο Καλέ τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, θα περιορίσει τις απουσίες στους τραυματίες Λεάλ, Ζουμπουλάκη, αλλά και στον τιμωρημένο Τσουμάγκα ο οποίος θα εκτίσει στη Νίκαια τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο Ατσαλένιο και τον αγώνα με τον ΠΟΑ.

Παρά τα προβλήματα το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο από κάθε άποψη, καθώς πέραν των τεσσάρων νικών, η ομάδα στον τελευταίο παιχνίδι με την Τριγλία έδειξε και καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αναμένοντας κάτι ανάλογο και απέναντι στον Ιωνικό. Κανείς δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά υπάρχει πίστη πως αν ο Εργοτέλης βγάλει στον αγωνιστικό χώρο το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, θα καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, όπως έχει κάνει ήδη στις δύο προηγούμενες εξίσου δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις του.

Οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και άπαντες προσγειωμένοι, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην αρχή του και τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα, ή θα κριθεί την ερχόμενη αγωνιστική. Θετικό αποτέλεσμα όμως θα διατηρήσει το εξαιρετικό κλίμα και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κρητική ομάδα, για τη δύσκολη συνέχεια.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιωνικό θα κορυφωθεί την Παρασκευή το πρωί, με προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

πηγη grandsport.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics