Breaking News
19 Οκτωβρίου 2016

 

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος & Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Σταμάτιο Ράπτη, τον Α' Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος & Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη,

τον Κλαδάρχη Προσωπικού Λιμενικού Σώματος & Ελληνικής Ακτοφυλακής, Υποναύαρχο Γεώργιο Σεφεριάδη και τον Διευθυντή Προσωπικού Λιμενικού Σώματος & Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχο Δημοσθένη Παπαλεονάρδο, για τη συμβολή τους στην 6μηνη απόσπαση στο κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου του Ανθυπασπιστή Ιωάννη Ζαλαώρα, ο οποίος αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης θερμά τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχο Δημήτριο Σαϊτάκη, για τις διευκολύνσεις που παρέχει στον Ανθυπασπιστή Ιωάννη Ζαλαώρα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics