Breaking News
06 Νοεμβρίου 2016

Στο ντεμπούτο του Νίκου Ουσταμπασίδη στην τεχνική ηγεσία, o Εργοτέλης επικράτησε 2-1 του Ηλυσιακού στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου και επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση (94'), όταν ο Τσουμάγκας, με προβολή μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στον Εργοτέλη. 

Η Κρητική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά και πίεσε την αντίπαλη άμυνα προσβλέποντας σε ένα γρήγορο γκολ. Η εμφανής ανωτερότητα του Εργοτέλη μετουσιώθηκε με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, όταν ο Κατσικοκέρης αξιοποίησε την πολύ δύσκολη σέντρα του Πόι από τα δεξιά και με ωραία κεφαλιά μέσα από την καρδιά της περιοχής άνοιξε το σκορ. 

Η πίεση προς την εστία του Ηλυσιακού συνεχίστηκε, ωστόσο οι γηπεδούχοι, στη μοναδική ευκαιρία τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ιωάννου στο 77'. Από τη στιγμή εκείνη κι έπειτα η μπάλα βρισκόταν συνεχώς στο μισό γήπεδο προς την εστία του Ηλυσιακού, ο οποίος αμυνόταν μαζικά. 

Ο Εργοτέλης είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με κεφαλιά του Μισέλ και σουτ του Τσουμάγκα που πέρασαν λίγο έηω από την εστία. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λεάλ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ το σουτ του Καϊμακαμούδη που πήρε το "ριμπάουντ" αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κοντοπίδη σε κόρνερ. Μετά το κόρνερ, ο Ρουσάκης πάσαρε με κεφαλιά στον Τσουμάγκα, ο οποίος από κοντά με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Σαμιώτης, Κωνσταντόπουλος, Τσινιάς (46′ Στρίγγας), Κουντου, Ιωάννου, Βουτσιώτης (54′ Θαναηλάκης), Μάλτσι (87′ Παϊκόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς (84′ Καϊμακαμούδης), Τζανής, Δημήτρης, Τσουμάγκας, Ρουσάκης, Μισέλ, Πόι, Καλέ (58′ Κοιλιάρας), Λεάλ, Κατσικοκέρης (73′ Βογιατζής).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics