Breaking News
23 Νοεμβρίου 2016

Νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Εργοτέλη, ο οποίος έμεινε στο στείρο 0-0 με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εργοτέλης σπατάλησε όλο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να κάνει καμία αξιόλογη προσπάθεια, παρασυρόμενος από τον αγωνιστικό ρυθμό των φιλοξενούμενων και μπλοκαρισμένος από το αγωνιστικό τους στυλ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ουσταμπασίδη μπήκαν δυνατά, έκαναν φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καλέ στο 51’, όμως και πάλι δεν είχαν τον τρόπο να βρουν το γκολ που θα τους έδινε και τη νίκη.

Οι κιτρινόμαυροι παρατάχθηκαν τελικά δίχως τον Σέρχιο Λεάλ, καθώς υπό το φόβο νέου τραυματισμού του, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ουσταμπασίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Στεφανάκο, αριστερό μπακ τον Τσουμάγκα, δεξί τον Καρρά και κεντρικούς αμυντικούς τους Τζανή και Δημήτρη. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ ήταν οι Ρουσάκης και Μισέλ, με τον Κοιλιάρα εμπρός τους, δεξιά του τον Πόι, αριστερά τον Καλέ και στην κορυφή της επίθεσης τον Κατσικοκέρη.

Μέτριο το θέαμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να υπάρχουν αξιόλογες φάσεις από καμία ομάδα, με τον Εργοτέλη να είναι κάπως πιο δραστήριος, αλλά χωρίς να μπορεί να φέρει με αξιώσεις τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Οι χανιώτες από την πλευρά τους αναζητούσαν χώρους για αντεπιθέσεις, επίσης δίχως αποτέλεσμα. Χρειάστηκε να περάσουν 23 λεπτά αγώνα για το πρώτο σουτ, που ήταν από τον Καλέ και το οποίο μπλόκαρε ο Γεωργίου.

Έκτοτε ο Εργοτέλης «απείλησε» και πάλι στο 33’ με ένα μακρινό φάουλ του Πόι, όπου έφυγε άουτ, ενώ πραγματική ευκαιρία για γκολ από τους γηπεδούχους ήρθε στο 40’ όταν μετά τη σέντρα του Κοιλιάρα από τη δεξιά πλευρά ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά είδε τη μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Γεωργίου.

Η κορυφαία φάση του πρώτου μέρους πάντως ήρθε από τους φιλοξενούμενους στην παρθενική επιθετική τους προσπάθεια στο 44’, όταν ο Βεστάκης έφυγε μόνος του με τον Στεφανάκο μετά από πάσα του Τσικουδάκη, όμως ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη έδιωξε σωτήρια με τα πόδια, φάση με την οποία ολοκληρώθηκε το μετριότατο πρώτο ημίχρονο.

Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν μετά από κόρνερ του Πόι και κεφαλιά πάσα του Τζανή στον Κατσικοκέρη, ο τελευταίος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία, με τον Πόι να γεμίζει μέσα στην περιοχή, τον Καλέ στο δεύτερο δοκάρι να κάνει την κεφαλιά, αλλά τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Στο 57’ ο Πόι με σουτ που μπλόκαρε δύσκολα ο Γεωργίου απείλησε εκ νέου, ενώ στο 68’ το γυριστό σουτ του Μισέλ κατέληξε άουτ. Η… απάντηση των φιλοξενούμενων που ήταν πλέον σε παθητικό ρόλο, ήταν ένα παρακινδυνευμένο γύρισμα του Τζανή, το οποίο μπλόκαρε ο Στεφανάκος…

Δέκα λεπτά πριν τη λήξη οι κιτρινόμαυροι έχασαν μια ακόμα καλή ευκαιρία να σκοράρουν, όταν μετά τη σέντρα του Πόι και το γέμισμα του Τζανή στην περιοχή, οι Κατσικοκέρης και Ρουσάκης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφεραν να τη σπρώξουν στα δίχτυα.

Το άγχος του χρόνου και η πίεση του αποτελέσματος, σε συνδυασμό με… τα πεσίματα των φιλοξενουμένων, έφεραν τον Εργοτέλη στο να μην καταφέρει να βρει το πολυπόθητο γκολ και μοιραία οδηγήθηκε στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια βαθμών…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Ν. Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς (82’ Βογιατζής), Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Ρουσάκης, Πόι, Μισέλ (70’ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Καλέ (70’ Μανουσάκης).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γ. Κατσούλης): Γεωργίου, Κυρτάκης, Γαλανίδης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης (56’ Ντεντάκης), Παληγεώργος, Ταταράκης (80’ Παπαθανασίου), Τσικουδάκης (61’ Σταθινάκης), Βεστάκης, Δρακάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βουρβαχάκη (12’), Καλέ (32’), Παληγεώργο (32’), Ταταράκη (37’), Τσουμάγκα (45’), Γεωργίου (68’), Κατσικοκέρη (85’), Γαλανίδη (85’), με επόπτες τους συμπολίτες του Κομκοτό και Βυρζιγιανάκη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics