Breaking News
27 Νοεμβρίου 2016

 

Στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές επέστρεψε ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στο Μοσχάτο του Εθνικού, σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

 

Την τέταρτη του νίκη μακριά από την έδρα του, επιστρέφοντας παράλληλα στις νίκες, πέτυχε ο Εργοτέλης που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού. Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη, ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς από τους Πειραιώτες, και μόλις στο 6΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του Καλέ.

 Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι «κιτρινόμαυροι», κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα, δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα από τους «κυανόλευκους», ενώ στο 26΄ ο Πόι 'έχασε σημαντική ευκαιρία για το 0-2, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Εργοτέλης έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες προκειμένου να ζευγαρώσει τα τέρματα του και παράλληλα να πάρει μαξιλαράκι ασφαλείας, όσον αφορά το σκορ.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Αρχικά στο 57΄ με το σουτ του Καλέ να καταλήγει άουτ και εν συνεχεία στο 59΄ με τον Κατσικοκέρη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Η απάντηση από πλευράς Εθνικού ήρθε στο 80΄ με το σουτ του Σώπαση να καταλήγει άουτ, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μπένα (85΄Μαρούδας), Μπεχλιβανίδης, Μαρτίνος (60΄Κομνηνός), Βλάχος, Κατίδης, Χατζησάββας, Λωνιδόπουλος, Σουλελές (73΄Σώπασης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης): Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Κολόκας (54΄λ.τρ. Δημήτρης), Ρουσάκης, Πόι (79΄Λεάλ), Γκοτσούλιας, Κατσικοκέρης, Μίσελ (86΄Βογιατζής), Καλέ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics