Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2016

Αλλαγές έγιναν στο ΔΣ του Εργοτέλη.Στη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αποφασίστηκε να γίνουν δεκτές οι παραιτήσεις του Γιώργου Γρυσμπολάκη από τη θέση του αντιπροέδρου λόγω φόρτου εργασίας, καθώς και του μέλους Δημήτρη Γιαννουλάκη για προσωπικούς λόγους.

Ο Γ. Γρυσμπολάκης παραμένει στο ΔΣ ως απλό μέλος, ενώ ο Δ. Γιαννουλάκης αντικαταστήθηκε από το αναπληρωματικό μέλος Γιάννη Μπροκαλάκη. Το Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου Γιώργου Βρέντζου και εξέλεξε νέους αντιπροέδρους τους Γιώργο Σουλτάτο και Γιώργο Στειακάκη. Η νέα σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Βρέντζος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Σουλτάτος ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Στειακάκης ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νίκος Γεωργιλαδάκης ΤΑΜΙΑΣ: Ηρακλής Βασιλείου ΜΕΛΗ:  Λευτέρης Αρχοντουλάκης Σπύρος Βρέντζος Γιώργος Γρυσμπολάκης Σπύρος Δανδαρής Λευτέρης Καραταράκης Ηλίας Κριμίλης Γιάννης Μπροκαλάκης Μιχάλης Σκεπάρνης Μύρων Σχοιναράκης Μανώλης Φρονιμάκης Αποφασίστηκε επίσης η προσπάθεια διεύρυνσης της διοίκησης με άτομα που θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στον Σύλλογο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics