Breaking News
04 Ιανουαρίου 2017

Με ήττα-σοκ στο Παγκρήτιο από τον Αγιο Ιερόθεο με 3-2 ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Εργοτέλης.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι πέταξαν στα σκουπίδια την ευκαιρία να μειώσουν στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής, Ιωνικό προβληματίζοντας για μια ακόμη φορά με την αγωνιστική τους παρουσία. Ο Αγιος Ιερόθεος αφού άντεξε την πίεση του Εργοτέλη στο πρώτο δεκάλεπτο πάγωσε δυο φορές το Παγκρήτιο Σταδιο. Στο 28΄ ο Μιχαλόπουλος έκανε εξαιρετική πάσα στον Σαγανά και ο έμπειρος φορ με προβολή άνοιξε το σκορ . Η ομάδα του Περιστερίου στο 40΄ διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Θανόπουλου. Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη. Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε πολύ γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 55 με κεφάλια ο Βογιατζης μείωσε σε 2-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο εργοτέλης ισοφάρισε με σουτ του Καιμακαμουδη.  Στο 72 αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Καρρας για τους γηπεδούχους. Ο Αγιος Ιερόθεος κόντρα στη ροή του παιχνιδιού πήρε τη μεγάλη νίκη με γκολ του Σούφλα στο 73' (2-3).   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης) Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης, Κοιλιάρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας, Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics