Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2017

 

 

Μετά από μια γεμάτη εμφάνιση ο Εργοτέλης κατάφερε να πανηγυρίσει το πολυπόθητο τρίποντο στο ντέρμπι κορυφής με τον Ιωνικό, που τον φέρνει σε ισοβαθμία με τον Ιωνικό στην δεύτερη θέση του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

 

Ήταν η ομάδα, που έπρεπε να είναι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, έκανε το παιχνίδι του και βγήκε νικητής επικρατώντας με σκορ 2-1 του Ιωνικού στο Παγκρήτιο Στάδιο στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από την ομάδα της Νίκαιας και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Εργοτέλης ήταν εκείνος που μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε για πρώτη φορά με τον Βελλίνη στο 9’ να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλάγια θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ιωνικού.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά χωρίς ουσία. Η δεύτερη καλή στιγμή στο ματς ήταν και πάλι για τον Εργοτέλη με τον Λεάλ να εκτελεί απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση με τον Παναγόπουλο να αναγκάζεται να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 41’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους και ήταν διπλή για τον Εργοτέλη και πάλι.

Ο Λεάλ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού γύρισε υπέροχα στον Βελλίνη, ο οποίος έκανε το σουτ, όμως πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της σταμάτησαν οι αμυνόμενοι και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Εργοτέλης κυρίαρχος και έχασε άλλες δύο ευκαιρίες στο 45’ με τους Βελλίνη και Κατσικοκέρη να μην καταφέρουν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Στο 45’ απείλησε και ο Ιωνικός με τον Αργυρίου να κάνει το σουτ και τον Βασιλειάδη να αποκρούει την μπάλα.

Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι άρχισαν να βγαίνουν μπροστά με αποτέλεσμα να μην έχουμε ευκαιρίες από πλευράς Εργοτέλη.

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης πήρε και πάλι τον έλεγχο χωρίς να απειλήσει τουλάχιστον μέχρι το 74’ όταν και ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Λεάλ και οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς δύο λεπτά μετά πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με “δράστη” και πάλι τον έμπειρο σέντερ φορ τους. Στη φάση του δεύτερου γκολ ο Λεάλ έφυγε μόνος του έκανε το σουτ η μπάλα αποκρούστηκε από τον Παναγόπουλο και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης έκανε το 2-0.

Οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν και για τρίτο τέρμα, όμως ο Κατσικοκέρης δεν μπόρεσε να κάνει χατ-τρικ καθώς η προβολή του δεν ήταν καλή μετά από την σέντρα του Λεάλ στο 86’.

Στο 90' όμως ο Ιωνικός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 μετά την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καραλή, πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό γκολ καθώς με αυτό ο Ιωνικός είναι μπροστά στην ισοβαθμία καθώς είχε κερδίσει με σκορ 2-0 στη Νίκαια.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου, Μπάτζιος, Ρουσάκης (61' Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο (89' Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (78' Γκοτσούλιας)

Ιωνικός: Παναγόπουλος, Μαρής, Μεϊμαρόγλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς (57' Σαπαλίδης), Κρητικός, Καμαρά, Σιμιτσής (78' Καραλής), Αργυρίου, Μάνιας (46' Ζαφειρίδης), Πέεφ

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Έναρξη αγώνα

2' Σουτ του Καμαρά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη, κόρνερ.

6’ Φάουλ του Σερτζίνιο, η μπάλα περνάει από όλους με τον Μισέλ να “πετάγεται” στο δεύτερο δοκάρι και να μην προλαβαίνει για λίγο να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα του Ιωνικού.

9' Πρώτη κλασσική ευκαιρία για γκολ στο παιχνίδι με τον Βελλίνη να μπαίνει πολύ όμορφα μέσα στην μεγάλη περιοχή, να κάνει το σουτ από τα δεξιά με τον Παναγόπουλο να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ!

30' Ο Εργοτέλης με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού απειλεί με τον Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 35 μέτρα περίπου μακρία από την εστία με την μπάλα να "σκάει" στο έδαφος, να αιφνιδιάζει τον Παναγόπουλο, ο οποίος έστω και με δυσκολία κατάφερε να την απομακρύνει σε κόρνερ.

39' Πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια από τον Εργοτέλη τελικός της αποδέχτης έγινε ο Βελλίνης, ο οποίος από τα δεξιά θέλησε να γυρίσει συρτά στον Κατσικοκέρη, όμως έπεσε στα πόδια του επιθετικού του Εργπτέλη ο Παναγόπουλος και μπλόκαρε την μπάλα, "καθαρίζοντας" άλλη μια φάση για την ομάδα του.

41' Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Ο Λεάλ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού, γύρισε πολύ όμορφα στον Βελλίνη εκείνος σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα πέρασε από τον Παναγιοτόπουλο, όμως πριν περάσει την γραμμή κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι!

44' Νέα ευκαιρία για τον Εργοτέλη και πάλι με τον Βελλίνη! Ο Νικολακάκης γύρισε πολύ όμορφα από τα δεξιά στον Βελλίνη, εκείνος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

45' Πρώτη πολύ καλή στιγμή για τον Ιωνικό στο ματς με τον Αργυρίου να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και τον Βασιλειάδη να αποκρούει την μπάλα.

45' Μετά από γύρισμα του Λεάλ, ο Βελλίνης προσπάθησε κάνει το σουτ, μετά από κάποιες κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κατσικοκέρη δεν κατάφερε να την βρει καλά εκτός ισορροπίας με την μπάλα να περνάει άουτ! Άλλη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη!

Τέλος πρώτου μέρους

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα Εργοτέλη να δείχνει ότι θέλει πιο πολύ τη νίκη να είναι ο κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του και να έχει κάποιες καλές στιγμές με κυριότερη την διπλή χαμένη ευκαιρία των Βελλίνη - Κατσικοκέρη. Από την πλευρά του ο Ιωνικός είχε μια καλή στιγμή με τον Αργυρίου και έχει περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

48' Φάουλ από τον Πέεφ, πιάνει την κεφαλιά ο Κρητικός με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη.

54' Πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Βελλίνη στον Νικολακάκη, εκείνος γύρισε εξ' ίσου ωραία στον Κατσικοκέρη, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε μαυνόμενο και να καταλήγει σε κόρνερ.

59' Σουτ του Σαπαλίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη με την μπάλα να πηγαίνει άουτ.

74' ΓΚΟΛ! 1-0 Ο Εργοτέλης με τον Νίκο Κατσικοκέρη! Μετά από πολύ όμορφη σέντρα από τα δεξιά του Σέρχιο Λεάλ, ο Κατσικοκέρης αφύλαχτος μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ιωνικού με κεφαλιά "άνοιξε" το σκορ στο ντέρμπι κορυφής!

76' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Εργοτέλης! Ο Λεάλ έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Ιωνικού, μπήκε στην περιοχή, προσποιήθηκε, σούταρε, απέκρουσε ο Παναγόπουλος και στην επαναφορά ο Κατσικοκέρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων!

79' Εκτελέστηκε το κόρνερ για τον Ιωνικό, ο Καμαρά έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

86' Σέντρα του Λεάλ, ο Κατσικοκέρης "πετάχτηκε" στο πρώτο δοκάρι, όμως δεν βρήκε την μπάλα έτσι όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα εκείνη να καταλήξει στα χέρια του Παναγόπουλου.

90' ΓΚΟΛ! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή και ο Ιωνικός κάνει το 2-1, που αποτελεί και το τελικό αποτέλεσμα!

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ

 sporfm.gr

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics