Breaking News
07 Απριλίου 2017

Με στόχο την καθιέρωση του καταξιωμένου διεθνούς αγώνα τριάθλου για παιδιά «Kidscup by Nicola Spirig», το CGS διοργάνωσε για πρώτη φορά στη χώρα μας ένα τόσο πρωτοποριακό event και η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή.

To ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 18 Μαρτίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του CGS (Costeas Geitonas School) στην Παλλήνη και ο αριθμός συμμετοχής των παιδιών (135) ξεπέρασε κάθε αρχική προσδοκία.

Το «Kidscup by Nicola Spirig» είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος αγώνα τριάθλου για παιδιά (ηλικίας 5-14 ετών) και διεξήχθη για πρώτη φορά στην χώρα μας, υπό την αιγίδα του διεθνούς οργανισμού που έχει συσταθεί από την Ελβετίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τρίαθλο και δύο φορές ολυμπιονίκη, Nicola Spirig, η οποία έδωσε το παρών.

Στόχος του είναι να φέρει τα παιδιά σε επαφή με το μοναδικό κόσμο του τρίαθλου και του αθλητισμού γενικότερα. Η ανταπόκριση των παιδιών στην πρώτη γνωριμία τους με τα αθλήματα του τριάθλου (κολύμβηση-ποδήλατο-τρέξιμο) ήταν ενθουσιώδης και ο αγώνας κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος!

Το CGS θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους εθελοντές μας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του αγώνα. Υποστηρικτές του Kidscup by Nicola Spirig powered by CGS: Οικογένεια Χυμοί Χριστοδούλου, Luxottica Hellas, Xterra Greece, Pulse 100 και Transition Sports.
gazzetta,gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics