Breaking News
02 Ιουνίου 2017

Περήφανη πρόκριση στους «32» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος για τον Παναγιώτη Γκιώνη.

Αφού χρειάστηκε να σώσει τρία ματς μπολ κατέβαλε τον πολιτογραφημένο Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ με 4-3 σετ σε συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε 1 ώρα και 15 λεπτά!


Στο καθοριστικό 7ο σετ έχανε 8-10 και πήρε τέσσερις πόντους στη σειρά με εντυπωσιακά ράλι. Άλλο ένα ματς μπολ έσωσε στο 9-10 του 6ου σετ. Τα σετ 6-11, 12-10, 5-11, 11-5, 7-11, 12-10 και 12-10.

Προχώρησε στον 3ο γύρο του απλού και αύριο θα βρει μπροστά του τον σπουδαίο Λευκορώσο Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ, με τον οποίο έχει παράδοση συναρπαστικών αναμετρήσεων. Να σημειωθεί ότι ο κινεζικής καταγωγής Βανγκ έχει επίσης αμυντικό στυλ παιχνιδιού με δυνατή επίθεση από το forehand και ήταν συμπαίκτης του Γκιώνη στο τελευταίο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας άσος είναι νούμερο 29 του αγωνίσματος στο Ντίσελντορφ και ο Βανγκ 51.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Σαμσόνοφ, που πριν από 20 χρόνια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μάντσεστερ είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο απλό ανδρών, είναι 12ο φαβορί του αγωνίσματος. Το περασμένο καλοκαίρι στο Ρίο έφτασε στην 4η θέση του Ολυμπιακού τουρνουά, πάντως όλοι θυμούνται τη νίκη του Γκιώνη εναντίον του στο Προολυμπιακό τουρνουά της Σουηδίας…

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics