Breaking News
30 Ιουλίου 2017

"Φεύγω πρωταθλητής, αήττητος και περήφανος για όσα πετύχαμε στον Εργοτέλη" τονίζει σε δήλωση του ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την είσοδο του Αιγύπτιου Μαγκεντ Σαμί στον Εργοτέλη.

Ο προπονητής που ανέβασε τον Εργοτέλη στη Β' Εθνική, ευχαρίστησε ακόμη, τον κόσμο της ομάδας, για τη στήριξη του.

Η ανακοίνωση του Σούλη Παπαδόπουλου αναφέρει:

«Η συνεργασία μου με τον Εργοτέλη ολοκληρώθηκε και τυπικά χτες, με την αποχώρηση του Προέδρου Γιώργου Βρέντζου και την ανάληψη της ηγεσίας της ΠΑΕ από τον ξένο επενδυτή. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή, απορρίπτοντας άλλες προτάσεις, όπως είχα δώσει το λόγο μου στον Πρόεδρο και στον κόσμο του Εργοτέλη.

Φεύγω πρωταθλητής, αήττητος και περήφανος για όσα πετύχαμε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετυχαίναμε πολύ περισσότερα στο μέλλον. Κρίμα που δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό που κάναμε με τον Πρόεδρο στο τέλος της περασμένης σεζόν και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα άνοδο του χρόνου τον Μάιο.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Πρόεδρο, τα στελέχη της ομάδας, τους συνεργάτες και τους παίκτες μου. Αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές είναι ότι τον πρωταθλητή τον θέλουν όλοι και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι περισσότεροι έχουν ήδη βρει ομάδα. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη.

Εις το επανιδείν...»

Παρελθόν και ο Μισέλ

Παρελθόν απο τον Εργοτέλη αποτελεί και ένας απο τους κρυφαίους του πα΄πικτες στην φετινή χρονιά. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο μέσο Μισέλ, ο οποίος θα συνεχίσει πιθανότατα στον Εθνικό Πειραιώς ο οποίος κάνει δυναμικό μπάσιμο φέτος στην Γ' Εθνική και έχει αποκτήσει Ρομάνο και Κατσικοκέρη.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τον Μισέλ αναφέρει:

«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Micheel Angelo Quintanilha Pinheiro, γνωστότερου ως Μicheel (Μισέλ). Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics