Breaking News
16 Νοεμβρίου 2017

Μετά το ρεπό της Τρίτης η ομάδα μας επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για την Κυριακάτική μάχη κόντρα στον Άρη που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο (19/11, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τους παίκτες μας να εκτελούν με ιδιαίτερη διάθεση το πρόγραμμα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάκης Γκώνιας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αν εξαιρέσουμε βέβαια τους μακροχρόνια τραυματίες Λαμπάκη, Ροβίθη και Κυριακίδης. Ο τελευταίος να σημειώσουμε ότι έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε «κομμάτια» προπόνησης ωστόσο χρειάζεται ακόμα χρόνο προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως και να βρεθεί στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο έτσι ώστε να τεθεί και πάλι στην διάθεση του προπονητή μας.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα κορυφωθεί αύριο με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 10:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics