Breaking News
19 Νοεμβρίου 2017

Θέαμα και συγκινήσεις προσέφερε το παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Αρη.

Ένα ματς με πέντε γκολ όπου ο Εργοτέλης μετά απο ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0 όμως στην επανάληψη ο Άρης κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει νικητής με 3-2. Ένα αποτέλεσμα το οποίο σαφώς και αφήνει πίκρα στην ομάδα μας για τον τρόπο που ήρθε καθώς τα λάθη από την διαιτησία για μια ακόμα φορά επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ροή του παιχνιδιού

1' Ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Τάκης Γκώνιας βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί.

8' Πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα στο παιχνίδι, με τον Μπουρσέλη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κάιπερς έπιασε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

14' ΓΚΟΛ! Για την ομάδα μας! Ο Κάιπερς με κεφαλιά ψαράκι στη καρδιά της άμυνας του Άρη ανοίγει το σκορ στο Παγκρήτιο στάδιο, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Σαματάκου από αριστερά, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

23' ΓΚΟΛ! Για την ομάδα μας! Ο Κάιπερς με καταπληκτική πάσα βρήκε τον Έφορντ, αυτός απέναντι από τον Καντιμοίρη έκανε το πλασέ, ο γκολκίπερ του Άρη απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα, με τον Σταματάκο να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει σε κενή εστία, γράφοντας το 2-0 στο Παγκρήτιο στάδιο υπέρ του Εργοτέλη.

29' Πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους, με τον Κάσσο να χάνει το τετ-α-τετ απέναντι στον Λαδά, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

38' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ο Λαδάς έδιωξε με γροθιές στα πλάγια.

46' Σουτ του Σταματάκου έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει σε σώματα και θα περάσει λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη.

Ημίχρονο στο Παγκρήτιο στάδιο
Πολύ καλύτερος ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους Κάιπερς και Σταματάκο να έχουν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη στο 14ο και 23ο λεπτό του αγώνα αντίστοιχα.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Παγκρήτιο στάδιο, με τον Άρη να δημιουργεί την πρώτη φάση στην επανάληψη, το σουτ του Διαμαντόπουλου έδιωξε ενστικτωδώς ο Λαδάς σε κόρνερ.

53' Ο Ντούνης με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Λαδά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

58' Ο Πλατέλλας έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαδά.

59' Ο Πλατέλλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Διαμαντόπουλος έπιασε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Λαδά.

65' Δυνατό βολέ του Λαδά, ο Εντιαγέ θα βρεθεί απέναντι από τον Καντιμοίρη, με το πλασέ του νεοαποκτηθέν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να φεύγει λίγο άουτ.

72' Ο Διαμαντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας στο Παγκρήτιο στάδιο το 2-2

77' Στην κόντρα επίθεση ο Εργοτέλης, ο Έφορντ έκανε την ενέργεια και σούταρε με τον Καντιμοίρη να αποκρούει.

88' Ο Πλατέλλας με πλασέ σε κενή εστία θα κάνει το 2-3 για τον Άρη, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες για οφσάιντ στην έναρξη της φάσης με τον Ντούνη να μην καλύπτεται από κανένα αμυντικό της ομάδας μας.

92' Ο Σταματάκος με ωραία προσπάθεια θα αποφύγει τον αμυντικό του Άρη, όμως το πλασέ που επιχείρησε θα καταλήξει στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (66' Πάτας), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπουτσάκης (64' Εντιαγέ), Μπούζας (82' Αγγελόπουλος), Κάιπερς, Σταματάκος, Έφορντ

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (78' Νίκιτς), Ιντζόγλου, Κασσός (46' Ντούνης), Πλατέλλας, Πασάς (83' Καπνίδης), Διαμαντόπουλος


Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Λάμπρου Γιώργος (Εύβοιας)
Βοηθοί: Ζησημόπουλος Δημήτρης (Πειραιά), Πριόνας Δαυίδ (Εύβοιας)
4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος (Χανίων)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics