Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2017

Αγωνιστική με αγωνιστική το ενδιαφέρον μεγαλώνει όλο και περισσότερο στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των ομάδων μας περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια.

 

Την Κυριακή για την 11ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας στις 15:00 οι Νέοι Εργοτέλη θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Αθλόπολις. Ο Αντώνης Φραγκάκης έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για αυτή την αναμέτρηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο αντίπαλος μας στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αναμένεται ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον»

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδος μας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φαζάκη, Γραματικάκη, Χαλκιαδάκη και Γκούπε.

Η κ. Σταυρακάκη θα διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους κ.κ. Στεφανίδη και Πλαϊτη.

Τα Κανάρια το Σάββατο το απόγευμα (17:30) για το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας και την 9η αγωνιστική έχουν δύσκολη αποστολή στο γήπεδο του Ατσαλένιου εκεί όπου θα αναμετρηθούν με τον Ερμή.

Οι παίκτες μας γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού και είναι έτοιμοι να «παλέψουν» για να πάρουν το τρίποντο. « Θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ γι αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες» τόνισε ο τεχνικός των Καναριών Γιώργος Βλατάς ο οποίος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λατίνο, Γκούρο και Λίλο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Ελευθεράκης. με βοηθούς τους κ.κ. Μανδαλενάκη, Ζαφείρη.

Για την 8ης αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας το Μαρτινέγκο το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής θα παίξει στο γήπεδο «Νίκος Καζαvτζάκης» κόντρα στις Δαφνές.

Δυο είναι τα προβλήματα γι αυτή την αναμέτρηση με τον Γιώργο Βλατά να περιμένει την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τους Χοτζα και Θεοδωράκη.

martinego23

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στις νίκες. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας με τον ενθουσιασμό που τους διακρίνει θα καταφέρουν να πάρουν τους τρείς βαθμούς» ανέφερε ο τεχνικών του Μαρτινέγκο.

Το παιχνίδι ορίστηκε να το διαιτητεύσει ο κ. Ζαφείρης με βοηθούς την κ. Σταυρακάκη και τον κ. Βλαχάκη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics