Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2017

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΟΦΗ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 17:00 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Εργοτέλη είναι πολύ καλό και άπαντες έχουν πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Τα αγωνιστικά προβλήματα γνωστά. Ο Τάκης Γκώνιας δεν μπορεί σ αυτή την αναμέτρηση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπουρσέλη που τραυματίστηκε στο ματς του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και την Δευτέρα το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.  Παράλληλα θα απουσιάζουν και οι Ροβίθης, Λαμπάκης.
Ο τεχνικός της κιτρινόμαυρης ομάδας δεν ανακοίνωσε αποστολή. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δώσει ραντεβού το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου θα γίνει μια τελευταία λεπτομερή ανάλυση του αντιπάλου. Θα ακολουθήσει γεύμα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η 18άδα.
Υπενθύμιση για τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ Εργοτέλης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων υπενθυμίζει ότι στην διάθεση των φιλάθλων την Δευτέρα στο Παγκρήτιο στάδιο θα βρίσκονται δυο εκδοτήρια. Το ένα θα είναι στην θύρα 11 όπου και θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΟΦΗ και θα είναι ανοιχτό από τη 1 το μεσημέρι. Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται στην θύρα 20 και θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι.
 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics