Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2017

Με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Παναιγιάλειος πήρε τη νίκη «ανάσα», βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τον Εργοτέλη.

 


Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, η «χρυσή» αλλαγή του Παναγιώτη Γκουτσίδη, Αριστείδης Κόκκορης, χάρισε τη νίκη στη «μαύρη θύελλα», σε ένα ισορροπημένο ματς, στο μεγαλύτερο διάστημα.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στο Αίγιο, χωρίς φάσεις και ρυθμό. Η πρώτη στιγμή ανήκε στους Κρητικούς, με τον Εντιαγέ να σουτάρει, λίγο έξω από την εστία του Αθανασίου. Ο Εργοτέλης είχε την κυκλοφορία και τον έλεγχο του αγώνα, όμως οι παίκτες της «μαύρης θύελλας» δεν άφηναν χώρους. Δραστήριοι οι παίκτες του Τάκη Γκώνια, χωρίς, ωστόσο, ουσία, ενώ από την άλλη ο Παναιγιάλειος περιοριζόταν σε παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, στο 42’, με το Γεωργακόπουλο, να σουτάρει, ψηλά, μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, οι «μελανόλευκοι» δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ με τον Αρναρέλλη να φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά να αστοχεί, αφού ο Λαδάς του έκοψε το οπτικό πεδίο (54’). Στο 57’, δοκάρι είχε ο Κόκκορης, που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο, με σουτ, μέσα από την περιοχή. Ο Μπούζας εκτέλεσε φάουλ, στο 62’, δεν ανησύχησε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 71’, μπροστά ο Εργοτέλης, μετά από ώρα, με τον Κάιπερς να πιάνει σουτ και τον Αθανασίου να διώχνει. Η λύτρωση για τον Παναιγιάλειο ήρθε στο 94’. Ο Κόκκορης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών του Εργοτέλη και με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Περιθώρια αντίδρασης από τους Κρητικούς δεν υπήρχαν, με τους γηπεδούχους ν παίρνουν μεγάλη νίκη και τον Εργοτέλη να παραμένει κολλημένος στα χαμηλά… πατώματα της βαθμολογίας.

ΣΚΟΡΕΡ: Κόκκορης (94’)
ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας (63’ Ντέμμος), Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Μπρους, Γεωργακόπουλος, Γκούφας (55’ Κόκκορης), Αρναρέλλης (68’ Σταματής), Καζναφέρης, Κριστέτο
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Βογιατζής, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Μαζουλούξης, Σταματάκος (83’ Ιατρούδης), Εντιαγιέ, Κάιπερς

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

liganews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics