Breaking News
19 Ιανουαρίου 2018

Με το νεαποκτηθέντα Νικολακάκη στην αποστολή, αναχωρεί το Σάββατο ο Εργοτέλης για τη Βέροια, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της League.


Ο Τάκης Γκώνιας ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα για τον αγώνα κόντρα στην Βέροια επιλέχτηκαν οι: Λαδάς, Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Αγγελόπουλος, Μπούζας, Ιατρούδης, Εφορντ, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Κάιπερς, Εντιαγιέ, Σταματάκος.
Η κιτρινόμαυρη αποστολή θα πετάξει αύριο Σάββατο το πρωί για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Βέροια όπου και το μεσημέρι του Σαββάτου θα γίνει η τελευταία προπόνηση. Εν τω μεταξύ πριν την αναχώρηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα στις 07:30 ο Τάκης Γκώνιας και οι συνεργάτες του θα βρεθούν στο γήπεδο καθώς έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής.
 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics