Breaking News
31 Ιανουαρίου 2018

Πολύτιμη νίκη του Εργοτέλη στις Σέρρες όπου και επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League!

 

Οι κιτρινόμαυροι πήραν σπουδαία νίκη, την δυτερη εκτός έδρας με τον συνήθη υποπτο Ουγκο Καϊπερς να "χτυπά" για μια ακομα φορά χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. O Εργοτελης είχε το έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας φτάνοντας δικαία στην κατάκτηση της νίκη η οποία μάλιστα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη έκταση. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο περιορίζοντας πολύ καλά τους γηπεδούχους προσπαθώντας παράλληλα να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ με καλύτερη ευκαιρία αυτή του Σταματάκου στο 25’ όπου πήρε την μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής, έκανε κατευθείαν το σουτ, για να αποκρούσει ο Πολίτης.

Στην επανάληψη ο Εργοτελης πίεσε ακόμα περισσότερο και το ματς εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Μόλις στο 49’ μετά από εκτέλεση κορνερ, ο Κάϊπερς ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι σουτάρει, αποκρούει ο Πολίτης στην κλειστή του γωνία, παίρνει το ριμπάουντ, σουτάρει και πάλι αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Τσελεπίδη.

Στο 65΄ φοβερή μπαλιά για τον Σταμόπουλο που βρέθηκε μόνος στην περιοχή από πλάγια θέση, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το δοκάρι.

Δυο λεπτά αργότερα σε σέντρα του Σταματάκου, ο Μπουτσάκης σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και ο Πολίτης μπλοκάρει.

Στο 71΄ Ο Ροβίθης μπήκε στην περιοχή πλασάρε με τον Πολίτη να διώχνει με τα πόδια.

Στο 88’ επιτέλους η ανωτερότητα του Εργοτέλη έφερε και καρπούς. Στην αντεπίθεση ο Κϊπερς με διπλή προσπάθεια μετά απο μπαλιά του Νικολακάκη νίκησε τον Πολίτη γραφοντας το 0-1!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Ρούσσος, Τσελεπίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος(63΄ Δούμτσος), Τσιμίκας, Πόζογλου(46΄ Κάκκο), Κρητικός(68΄ Ρούτσης), Γκούρτσας

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Τ.Γκώνιας): Λαδάς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σταμόπουλος, Νικολακάκης, Βογιατζής(61΄ Μπουρσέλης), Μπούζας, Μπουτσάκης(76΄ Αγγελόπουλος), Έφορντ(57΄ Ροβίθης), Σταματάκος, Κάϊπερς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics