Breaking News
03 Φεβρουαρίου 2018

Στην τελική ευθεία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν μπει οι παίκτες του Εργοτέλη.

 

Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν και σήμερα την προπόνηση τους χωρίς προβλήματα κάτω μάλιστα από ένα ευχάριστο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα τα οποία έχουν σκορπίζει αισιόδοξα μηνύματα για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Τάκης Γκώνια ιδιαίτερα ικανοποιημένος ετοιμάζει τα σχέδια του για τον Kυριακάτικο αντίπαλο έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση τους.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου. Όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδι έτσι και σ αυτό η 18άδα που θα αποτελέσει την αποστολή της ομάδος μας για τον αγώνα με την Αναγέννηση θ’ ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν το ματς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics