Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αλμπερτ Μπρους είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την χειμερινή περίοδο.

 

Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους .

«Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη. Γνωρίζω το πρωτάθλημα της Football League και τις δυσκολίες του. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνει μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Ανυπομονώ ν αγωνιστώ. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες για να πάρει η ομάδα μας αυτό που της αξίζει» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αλμπέρτ Μπρους.

Ο 24χρονος Γκανέζος έλαβε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης των κιτρινόμαυρων οι οποίοι μετά τα χθεσινό ρεπό μπήκαν ουσιαστικά σήμερα σε ρυθμούς Αιγινιακού.

Προβλήματα για τον Τάκη Γκώνια δεν υπάρχουν γεγονός που του δίνει για μια ακόμα φορά την δυνατότατα να ετοιμάζει τα σχέδια του έχοντας ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη στις 11:30 στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου.

Να σημειώσουμε ότι χθες όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics