Breaking News
01 Απριλίου 2018

Δύο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο!!! ήταν ο απολογισμός για τη Μυροφόρα Κώττα της σχολής Mueve Latino της Μαρίας Ράμμου, στο Διεθνή Διαγωνισμό Λάτιν Χορού TDF Thessaloniki Dance Festival 2018.

Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» το σαββατοκύριακο 31/3 και 1/4 2018.

Για αυτή την τεράστια επιτυχία η Μαρία Ράμμου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό… «Νιώθω τόση περηφάνια για αυτό το κορίτσι που οι κόποι της ανταμείβονται καθημερινά ποσό μάλλον σήμερα που κατέκτησε 2 χρυσά κ 1 ασημένιο μετάλλιο σε 3 χορούς ! Μπορεί η σχολή να έγινε το δεύτερο σπίτι σου Myrofora Kotta αλλά η σημερινή ευτυχία που πήρες κ που μου έδωσες αξίζει όλες τις αμέτρητες ώρες που προπονήθηκες , γέλασες , έκλαψες κ πέρασες μέσα στην σχολή ... αυτή ήταν μόνο η αρχή ! Μας περιμένουν αλλά τόσα ! Σ Αγαπώ.»

Εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τη μικρή Μυροφόρα αλλά και τη δασκάλα της Μαρία, που κάνουν γνωστά τα Γρεβενά στο καλλιτεχνικό χώρο του sport dance και ευχόμαστε καλή συνέχεια!
greveniotis.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics