Breaking News
04 Απριλίου 2018

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Παγκήρητιο Στάδιο Ηρακλείου ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά η οποία θα διεξαχθεί αύριο Μεγάλη Τετάρτη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Στα απρόοπτα της τελευταίας προπόνησης ένα ελαφρύ διάστρεμμα το οποίο αποκόμισε ο τερματοφύλακας της ομάδος μας Παναγιώτης Λαδάς. Αντιθετα στην αποστολή της ομάδος μας επιστρέφουν Μπάτζιος και Βογιατζής που εξέτισαν την τιμωρίας τους.

Οι 18 που θα ταξιδέψουν το απόγευμα για την Θεσσαλονίκη είναι οι: Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Αγγελόπουλος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Κούρτι, Κάϊπερς, Μανουσάκης, Έφορντ, Σταματάκος, Βογιατζής, Μπάτζιος, Χανιωτάκης, Ιατρούδης,

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics