Breaking News
09 Απριλίου 2018

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα έφεραν πολυήμερη άδεια για τους παίκτες του Εργοτέλη. Μετά την ισοπαλία στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα Πόντου ο Τάκης Γκώνιας αποφάσισε να δώσει τέσσερις ημέρες off στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

 

Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες μας έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το νέο ραντεβού για την επιστροφή στις προπονήσεις δόθηκε για την Δευτέρα του Πάσχα στις 6 το απόγευμα στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Λαρισας η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου.

Έδωσε το ΟΚ και το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης διαβιβάστηκε επίσημα το σκεπτικό της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Μετά την θετική εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης κ. Δημητρίου και το Π.Ο.Α. μελέτησε τον φάκελο του Εργοτέλη και αποφάνθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από τη διαδικασία επιτήρησης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics