Breaking News
28 Απριλίου 2018

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε για μια ακόμα φορά ο τερματοφύλακας του Μαρτινέγκο Νίκος Ψιμόπουλος στο προπονητικό διήμερο της εθνικής ομάδας U15 στο οποίο έλαβε μέρος τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στην Αθήνα.

 

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ του συλλόγου μας είχε εξαιρετική παρουσία σκορπίζοντας ευχάριστα μηνύματα σχετικά με τις δυνατότητες του. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ελευθεριάδης σε φιλικό ματς που διεξήχθη με το αντίστοιχο συγκρότημα U15 της ομάδος του Ατρομήτου χρησιμοποίησε τον Ψιμόπουλο στο αρχικό σχήμα του Εθνικού μας συγκροτήματος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics